Självkostnadspris i baren

Jag har svårt att tro att någon skulle åka ifrån sitt hem utan sin plånbok eller ID men bara så vi har ryggen fri.

Efter middagen kommer baren vara öppen och där får man handla för egna pengar. Om du är ung eller ser ung ut kan det också hända att du måste bevisa att du är 18. Så ta med plånbok inklusive körkort/ID. Dryck till middagen bjuder vi på.

På fredag kommer vi att kolla lägen på olika väderleksrapporter. Om vi bedömer att det är för dåligt väder för att ha en vigsel ute kommer våra toastmasters att meddela er på det sättet som ni anmälde er till dom. Vi kommer också att annonsera på första sidan på denna hemsida. Så håll utkik dagen innan bröllopet! Lite som när man ska flyga och kollar så att inte planet bytt gate eller tid dagen innan. Vi kommer inte byta tid.

Trevlig helg!