En florists dröm

Jo, nu var det såhär att den gamla floristen hade fastnat i trafiken och det var därför hon inte kom till vårt möte. Mötet var kl 11 och vi fick reda på detta kl 20:00. Vi är inte missnöjda över att vi bytte. Vi har mejlat fram och tillbaka med den nya floristen och det känns jättebra. För övrigt så blev jag kallad för en florists dröm efter det långa första mejlet hon fick och där sög jag åt mig direkt 😀

Vi träffade Maj-Britt (vår vigselförrättare) i förra veckan. Ett mycket trevligt möte. Mindre trevligt att någon precis hade backat på hennes bil.

Jag har upptäckt att jag börjat skriva mötesanteckningar när jag och Kaami har möten om bröllopet. Ja, vi bokar in när vi två ska sitta ner och prata bröllop.

Bröllopsprogrammet är i princip klart. Bordsplaceringen också. Känns skönt. Det är lite små pyssel lite här och var som vi har kvar och några möten till. I helgen ska vi ha möte med en av toastmastrarna och den 7:e juni har vi möte med floristen.