Florist byte

Idag skulle vi ha möte med våran florist kl 11. Hon dök inte upp och har inte hört av sig. Vi ringde men fick inget svar och väntade en stund men gick iväg till en annan florist på Linnégatan istället. Där fick vi ett väldigt gott bemötande så vi har nu bytt florist.

Jag har tyckt att det känts lite konstigt med den tidigare floristen för även om jag stött på henne 5 ggr så vet hon aldrig vem jag är. Även fast hon är duktig så var idag droppen.

Känns märkligt att göra slut med en florist. Att byta florist såhär knappt 4 veckor innan innan bröllopet är heller inte my cup of tea. Så det har varit en omtumlande dag för mig. Kaami håller sig lugn och positiv som vanligt ❤️.

Så idag har jag mailat en hel uppsats med info till den nya floristen och dubbelkollat tiden för vårt möte.