BRA ATT VETA

Klädkod

Kavaj

Anmälan

O.s.a senast 20 april till toastmasterna, Tindra och Helen. Kontaktinformation: brollop.tondkar@gmail.com eller 0725- 55 55 88.

Presenter

Vi avsäger oss fysiska presenter och önskar oss istället ett bidrag till vår bröllopsresa.
Insättning kan göras på Handelsbanken, clearing: 6681 konto: 612639142
eller via swish på nummer 0709-549794

Barn

Vi önskar dela denna speciella dag med våra vuxna vänner. Tack för att ni förstår att vi väljer att ha det barnfritt på vår dag.

Tal

Tal välkomnas och anmäls till toastmasterna i god tid innan bröllopet. Tänk på att inte vara långrandig och begränsa talet till ca 3 min. Projektor finns inte tillgängligt.

Andra framträdanden

Musik- och/eller sångframträdanden och spex välkomnas också. Anmäls också till toastmasterna i god tid innan bröllopet. Projektor finns inte.

#emokaami

Våra gäster får gärna lov att fotografera och/eller filma under vigseln och bröllopsmiddagen. Glöm inte lägga till vår hashtag i era inlägg på nätet.

Pride

Samma dag som vi gifter oss kommer prideparaden också att gå. Kl 16 startar paraden. Det kommer vara avspärrat på avenyn. De går från Götaplatsen till Bältespännarparken. Avspärrningen kommer ske innan kl 16. Tänk på detta när ni tar er till vigseln. Kolla in dagen innan hur ni ska köra för att undvika att hamna mitt i detta och hur spårvagnar och bussar kanske tar alternativa vägar.

Baren

Självkostnadspris i baren

Vigselplats

Kolla första sidan på hemsidan dagen innan bröllopet. Där kommer vi att annonsera i fall vi byter vigselplats till plan B om det blir dåligt väder. Plan B är våran föreningslokal som ligger på Sveagatan 29. Toastmastrarna kommer också skicka ut ett meddelande. Så kolla eran mail också.