Vilse i Torrekulla

Hej!

Idag begav vi oss till Ivory and Grace i Mölndal, jag och Louise. Det var på håret att vi hittade och hann dit innan det stängde kl 17. Kl 15:55 befann vi oss på Torrekulla hållplats av misstag  för att vi glömde gå av bussen. Buss 760 som skulle ta oss tillbaka till rätt hållplats gick en gång i halvtimmen. Som tur va gick den 16:13. Vi satte oss på bussen igen lite mer uppmärksamma. Väl framme på rätt hållplats var det 700 m promenad till butiken som vi inte riktigt hittade trots att det stod på GPS:n att vi var framme.

 

Väl inne i butiken stod folk och grät. Vi fick en som hjälpte oss direkt. Vid det här laget visste vi vad vi letade efter vilket gjorde det enkelt. Det tog ca 20 min från att vi kom in till att jag hade köpt en klänning. Så jag har nu alltså hittat en brudklänning! En känsla av lycka , avslappning och att jag är kär i ett klädesplagg. Lollo fångade även denna gång olika uttryck från provningen.

Detta firade vi med frappe och sedan vin och god mat senare hemma på kvällen.