Favorit i repris

På onsdag ska jag få återse klänningen jag beställde. Spännande! Jag undrar om den är lika fin som jag kommer ihåg den. Av en händelse kollade jag på gamla bilder i min mobil i helgen och såg bilderna från bröllopsmässan i våras. Där tog jag en bild på en klänning jag gillade. På bilden kände jag igen kvinnan som håller i klänningen. Hon arbetar på Ivory and Grace, där jag köpte min klänningen, dit jag ska på onsdag. När jag granskar klänningen på bilden och jämför med den jag beställt inser jag att det är exakt samma klänning. Jag har alltså omedvetet hittat min klänning redan i våras och varit runt på ett gäng andra butiker helt i onödan 😀 Nedan kommer lite bilder från bröllopsmässan.

För övrigt har vi hört av oss till en vigselförättare men fick nobben. Så vi hörde av oss till en till i söndags men har inte fått svar än. Men vi hittar nog nån tillslut. Trevlig helg!