Ris och ros

Dagens ros går till Vistaprint som skickar nya inbjudningskort till oss med deras snabbaste leverans.

Dagens ris går till postnord som slarvade bort våra inbjudningskort.

Det var beräknat att vi skulle få inbjudningskorten idag och till vår stora besvikelse så kom de inte. Jag ringde vistaprint och de sa att de trodde mer på att de var borta än att de var försenade. Jag är glad att jag kom på att ringa vistaprint och att de försöker fixa det hela på bästa sätt. Nu är de beräknade att komma på tisdag istället med ett annat postbud. Vi kommer denna gången också kunna spåra dom.

Istället för att tillbringa kvällen med att hitta en massa adresser så fyllde vi i hindersprövningsblanketten. Egentligen bara för att pyssla med nått med bröllopet. Vi kan egentligen inte skicka in ansökan förrän efter 15 februari. Om vi förstått det hela rätt.

Trevlig helg!