Klänning och kostym

I fredags var både jag och Kaami och provade våra kläder. Jag var ledig och åkte ner till Ivory&Grace redan vid kl 11. Väl där fick jag hjälp att prova ut lite olika kjolar och valde ut en som jag är hel nöjd med. Nu ser klänningen ut som i mina drömmar! De tog också och nålade upp den efter hur den ska sys om för att passa mig. Den 14 mars ska jag dit igen och då hoppas jag att den sitter bra och att jag kan ta hem den!

För övrigt letar jag hår och make up stylist eller ena och kanske inte det andra eller inte alls. Jag växlar mellan tanken på att ha någon som fixar mig och inte pga är lite för lat för att leta, onödig utgift och har svårt att lita på en stylist. Samtidigt som det vore kul och mer praktiskt än att fixa själv. Vi får se, hittar jag en så hittar jag en och gör jag det inte så löser jag det.

/Emilie

Jag åkte till Ströms efter jobbet och skulle hämta min kostym och prova den med en skjorta. Väl framme visade det sig att kavajen inte hade blivit fixad! De mätte upp mig igen och nu ska jag hämta den imorgon (Måndag). Skjortan passade bra men fick göra några ändringar på den också.

/Kaami