89 dagar kvar!

I torsdags tog jag hem klänningen. På kvällen testade vi våra bröllopskläder och det visade sig att min klänning inte var hel. Så jag lämnade tillbaka klänningen i lördags. De ska se över den och fixa till den. Ska hämta den igen på torsdag. Men vi firade på kvällen ändå med god mat.

Jag var ledig den dagen jag hämtade klänningen och gick och köpte thaimat till lunch. Påvägen till Thaien gick jag in i en blombutik och började prata med floristen där om bröllopet. Hon kändes duktig så jag tror vi tar och anlitar henne. Vi träffade henne på bröllopsmässan förra året och butiken är väldigt nära oss.

Sen så har jag postat de två intygen till stadshuset i Kungsbacka. Med postnord. Kändes inte tryggt. Tror jag måste ringa stadshuset och se om de kommit fram.

Drygt hälften av gästerna har anmält sig till bröllopet.

Det är vad som hänt det senaste! Nu ska jag pilla lite med bröllopsprogrammet. Ledig idag! 89 dagar kvar!