45 dagar kvar

Vi har inte skrivit på länge och massor av saker har hänt.

Sista anmälningsdatumet har passerat! Skönt! Nu kände vi att vi kunde börja planera och få ordning på allt på riktigt. Nu när vi vet vilka som kommer.

Vi har haft möte med VillaBelParc och gått igenom en massa saker. Under vårt möte som höll rum i restaurangen så gick Carola in. Hon sa hej och växlade några ord med oss. Jag har aldrig träffat henne och efter mötet så pratade vi om det jag och Kaami. Det visade det sig att Kaami missade henne helt även om han satt bredvid mig under mötet 😀

Vi är full igång med bröllopsprogrammen. Vi håller på att klura på vad vi ska skriva om alla gästerna. Jag har också hittat och köpt omslagspappret vi ska ha till programmen. Äntligen! Jag har varit runt i massa olika butiker men nu äntligen hittat det vi vill ha. En sak jag ångrar är att jag aldrig sparat programmen på de bröllop vi varit på. Hade varit bra med exempel.

Bordsplaceringen håller vi också på med. Klurigt. Vi har printat ut en karta med borden och har klisterlappar med namn som vi flyttar runt på borden. Vi började först på datorn men jag får mycket bättre överblick när jag står lutad över kartan av nån anledning.

Vi vet också nu vilka som ska bo i våra övernattningslägenheter och har bett mina föräldrar vara värdar här på olivedalsgatan.

Vi har också bokat tid med vår vigselförättare Maj-Britt för att gå igenom detaljerna kring vigseln.

Låtarna som ska spelas under vigseln är snart bestämt också.

Bordsnumrering har vi också nästan kommit fram till hur de ska se ut.

Vi har några förslag till brudtärneklänning men inte spikat vilken det blir än.

För övrigt så ser jag till att duscha varje fredag kväll och gör iordning varje lördagmorgon i fall att jag blir kidnappat. Samtidigt som jag går runt och är nervös varje lördag förmiddag nuförtiden.

Nu ska vi gå till floristen och kolla lite färgtema med henne.

Ha det fint!