Har du färgat håret?

Pride paraden – Samma dag som vi gifter oss kommer prideparaden också att gå. Kl 16 startar paraden. Det kommer vara avspärrat på avenyn. De går från Götaplatsen till Bältespännarparken. Avspärrningen kommer ske innan kl 16. Tänk på detta när ni tar er till vigseln. Kolla in dagen innan hur ni ska köra för att undvika att hamna mitt i detta och hur spårvagnar och bussar kanske tar alternativa vägar.

Smink – Ja, jag hade tänkt sminka mig själv och övat på detta. Tyckte det blir jättebra och kände att det fixar jag tills jag beställde hem fel foundation och concealer. Då blev jag hysterisk och gav upp. Ringde Honey och beställde en provsminkning samma dag som provuppsättningen. Men Jag är inte hundra om jag kommer anlita dom till detta. När jag var på en gratis provsminkning för nån vecka sen, innan ett jobb pass, på make up store så blev jag lagom nöjd. På jobbet var det ingen som uppmärksammade att jag hade varit och sminkat mig. Det var en kollega som undrade om jag hade bytt hårfärg. Så det kändes inte som det var något speciellt.

På söndag ska vi ha möte med floristen. I veckan har vi lärt oss va olika blommor heter och försökt få grepp om vilka vi vill ha. Om jag sluter ögonen så ser jag bara blommor. Så mycket har jag kollat på det.

Brudföljets outfits är nästan klart. Louise klänning behövs troligtvis sys upp. Det märker vi när den dimper ner i brevlådan.

På måndag är jag hos mamma och pappa och ska skriva ut programmets försättsblad.

Idag jobbar vi med programmet och diggar vår bröllopslista på spotify.

Jag har inte färgat håret.

Trevlig helg! Och heja heja på er som springer idag.